Καλώς ήρθατε στην Athens Premium Cleaning!

Η APC είναι μια πολυδιάστατη εταιρεία η οποία ιδρύθηκε με στόχο την προσφορά εξειδικευμένων και καινοτόμων λύσεων στον τομέα των βιο-καθαρισμών χαλιών, αυτοκινήτων, υφασμάτων επίπλωσης, στρωμάτων αλλά και τον καθαρισμό επαγγελματικών χώρων.

Απευθύνεται σε ιδιώτες αλλά και σε ξενοδοχειακές μονάδες, συνεδριακά κέντρα, παιδικούς σταθμούς, τον κλάδο της καφεστίασης κ.α. Με εφόδια την εμπειρία, την υιοθέτηση σύγχρονων πρακτικών, τη χρήση τελευταίας τεχνολογίας μηχανημάτων και το άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό, μας δίνεται η δυνατότητα να παρέχουμε υψηλής ποιότητας υπηρεσίες ικανοποιώντας ακόμη και τις πιο απαιτητικές ανάγκες.

Η εταιρεία αποτελεί διακεκριμένο μέλος του σωματείου ταπητοκαθαριστών ΑΤΤΙΚΗ ενώ παράλληλα διαθέτει πιστοποιήσεις από διεθνείς οργανισμούς WOOLSAFE ORGANIZATION και απ’ το ινστιτούτο IICRC γεγονός που της επιτρέπει να έχει συνεχή επαφή με τις νέες τάσεις και εξελίξεις της εποχής.

Το όραμα της APC διέπεται από πελατοκεντρικές αξίες. Κάθε πελάτης για μας είναι ξεχωριστός και φροντίζουμε να λαμβάνει την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση και την προσφορά ολοκληρωμένων υπηρεσιών καθαρισμού, δημιουργώντας σχέσεις εμπιστοσύνης μαζί του.